Den Brinker B.V.
Stralen - Schooperen - Coaten - Glasparelen
Schooperen

Het schooperen wordt uitgevoerd in een aparte loods. De afmetingen hiervan zijn breedte 5 meter lengte 13 meter hoogte 4 meter. Er kan geschoopeerd worden met verschillende metalen, zoals zink, aluminium en legeringen. Er wordt op twee verschillende manieren geschoopeerd, zowel met poeder als met draad. De keuze hiervan is afhankelijk van de eisen van de klant en het materiaal wat verwerkt dient te worden. De werkzaamheden worden zeer nauwkeurig uitgevoerd conform alle eisen die gesteld worden.

Een andere naam voor het aluminiumschooperen is TSA (Thermal Spray Aluminium).
Contactgegevens

Den Brinker B.V.

Hoofdweg 101
3067GC Rotterdam
Telefoonnummer: 010 420 05 43
E-mailadres: info@denbrinker.eu
Fax: 010 456 42 99
Foto's
Lijst met albums
Projecten

Hier vindt u een overzicht van de afgeronde projecten door Den Brinker B.V. uitgevoerd.

Foto's van Den Brinker B.V.

Hier vindt u foto's van Den Brinker B.V.